Mere golf, flere fordele

Som medlem af fordelsprogrammet får du rabat på greenfee på en lang række danske og udenlandske baner.

Fordelsprogram

Som medlem af fordelsprogrammet får du først og fremmest rabat på greenfee på en lang række danske og udenlandske baner.

Der kan også være tale om tilbud på billige ophold på golfhoteller og tilbud om deltagelse i turneringer. Se baner..

Rabatter og fordele opnås ved, at man fremviser sit LoyalTeeClub medlemsbevis, når man betaler greenfee o.lign. på de baner og hoteller, som LoyalTeeClub samarbejder med.

Medlemskab af fordelsprogrammet koster kun kr. 398,- om året, og dette beløb kan være tjent ind igen efter kun en enkelt runde!

Fordelsprogrammet er inkluderet i DGU medlemskaberne.

Om udnyttelse af fordele

LoyalTeeClub konceptet bygger på det princip, at samarbejdende golfbaner, hoteller og andre firmaer tilbyder medlemmerne forskellige fordele. Det er således samarbejdspartnerne, der har den formelle forpligtelse, til at medlemmet får den fordel, som der er oplyst på denne hjemmeside. Medmindre andet er angivet på særtilbud og fordele mv., er det også samarbejdspartnere, der er den formelle modpart i enhver aftale og handel.

LoyalTeeClub opfordrer medlemmer til på forhånd at kontakte baner og evt. hoteller m.fl., hvor de påtænker at spille m.m. for at bekræfte, at den oplyste fordel honoreres. LoyalTeeClub påtager sig ingen forpligtelse eller erstatningspligt, såfremt et medlem ikke får opfyldt krav på fordele hos samarbejdspartnere.